Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Autót akartak lopni az M3-ason - pórul jártak

| 2017. 09. 29. | 16:25:00
Nem tudták kimenteni magukat.
Autót akartak lopni az M3-ason - pórul jártak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya Autópálya alosztályának munkatársai autólopás közben tetten értek három férfit az M3-as autópálya Nyíregyháza és Nagykálló közötti szakaszán szeptember 28-án.

Állampolgári bejelentést követően mentek az autópályán szolgálatot ellátó rendőrök a megadott helyszínre, ahol három magyi férfi egy Volkswagen Golf típusú személygépkocsit tolt a sztráda leállósávján a forgalommal szemben. A rendőrök intézkedés alá vonták a testvéreket, akik azt állították, hogy a hatósági jelzés nélküli jármű egyikük tulajdonát képezi, de állításukat, hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a Magyar Közút Zrt. útellenőreinek bevonásával megállapították, hogy a román honosságú gépkocsit, amit műszaki meghibásodás miatt tulajdonosa a gyorsforgalmi út Nyíregyházi Pihenőhelyén hagyott a három férfi megkísérelte eltulajdonítani.

A rendőrök a magyi férfiakat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították, a gépkocsit lefoglalták.   

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés