Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezért ne vezessen jogsi nélkül!

| 2017. 09. 15. | 10:40:00
Ittas biciklis okozott balesetet.
Ezért ne vezessen jogsi nélkül!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szabálytalanul kanyarodott le balra egy kereszteződésben szeptember 12-én este nyolc körül Vaja belterületén egy 27 éves kerékpáros. Az eljárás adatai szerint a helybéli férfi ittas volt, kanyarodása közben nem adott elsőbbséget egy vele szemben haladó személygépkocsinak, amellyel összeütköztek.

A baleset következtében a 27 éves férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. Az ütközést követően a gépkocsi sofőrje megállt, beültette a sérültet a járművébe, akit egy darabig elvitt, majd pár utcával lentebb kitett

, és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott Rohod irányába.

A sértett ezután egy közeli presszóba tért be, ahol elmesélte a történteket, és onnan értesítették a rendőrséget. A széleskörű adatgyűjtés eredményeként a mátészalkai rendőrök másnap azonosították és Vaján elfogták a feltételezett tettest.

A jármű vezetőjét,

E. Zsolt 23 éves nyírvasvári lakost segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett.

Elmondása alapján azért hagyta magára a sérült férfit, mert nagyon megijedt, hogy nincs vezetői engedélye és tartott a rendőrségi eljárástól. Kiderült ugyanis, hogy a férfit a Nyírbátori Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta, ezért a rendőrök járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés