Hirdetés

Ezt hozta a poligráf a borsodnádasdi lány gyilkosánál

civishir.hu

2017.09.13. 19:46

Ezt hozta a poligráf a borsodnádasdi lány gyilkosánál
Fotó: MTI

Poligráfos vizsgálatnak vetették alá.

Hirdetés

Zavaros történetet adott elő kihallgatásakor a borosdnádasdi lány gyilkosa, B. Roland, ezért hazugságvizsgálót követtek a 20 éves férfira, aki már korábban bevallotta, hogy ő végzett a 17 éves Csengével.

A nyomozók a baráti társaságuk révén jutottak el a fiúhoz, mert azt mondták, Csengének – aki már nem érkezett meg a tóparti szalonnasütésre – randevúja volt Rolanddal aznap – írja a Zsaru magazin.

A a fiú elmondása szerint együtt ittak az erődben, eközben Csenge kétszer elment valahova. Állítása szerint, amikor a lány másodszor is otthagyta, elindult utána, és megtalálta az ösvényen őt, eszméletlenül, vérző orral, félig meztelenül. Azt mondta, nem érezte sem a szívverését, sem a pulzusát, és pánikba esett, mivel néhány éve Egerben eljárás indult ellene, miután két ismerősét újra kellett éleszteni a tőle kapott kábítószeres cigaretta miatt. Nem akarta, hogy ez újra megismétlődjön, bár azt tagadta, hogy drogot adott a lánynak.

A fiú beismerte, hogy három herbálos cigarettát is elszívott akkor este. Bevallotta, hogy háromnegyed órát ült a lány mellett, amikor úgy döntött, eltünteti a holttestet. 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés