Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fülöp - kezdődik a per, letöltendőért tüntetnek a szurkolók Nyíregyházán

| 2017. 09. 22. | 15:20:00
Békés demonstrációra várnak mindenkit, aki elítéli az állatkínzást.
Fülöp - kezdődik a per, letöltendőért tüntetnek a szurkolók Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bejárta az országos sajtót a Nagycserkeszen megkínzott, később az állatbarátok és állatorvosok minden erőfeszítése ellenére elpusztult kutyus fotója és története. Fülöp neve ma már az állatkínzás elleni küzdelmet jelenti, a hosszú hónapokon (éveken) kínok kínját átélt kutyus ennek a harcnak a szimbóluma lett.

Szerveződött egy csoport Szurkolók az állatkínzás ellen néven, mely nyáron tüntetést hirdetett, követelve, letiltandó börtönbüntetést kapjon az, aki ilyen kegyetlenséget követ el. A csoport, mely azóta országos mozgalommá szélesedett, most Nyíregyházára készül, ugyanis szerdán, szeptember 27-én reggel fél kilencre tűzték ki Fülöp kínzójának (kínzóinak) bírósági perét.

Eljött végre az idő! Majdnem pontosan 90 nappal Nagycserkesz után eljött az a nap, amire egy ország várt! Szerdán jön az első fok, s bár csodát nem várunk, reménykedünk, hogy lesz végre egy olyan ítélet, amit elveszi mindenki kedvét a kegyetlenkedésektől! - írja Facebook oldalán a csoport, mely ezúttal a megyeszékhelyen szervez békés demonstrációt.

Mindenki Nyíregyházára!Igazságot Fülöpnek, letöltendő börtönbüntetést a gyilkosoknak! Mutassuk meg egy újabb békés demonstrációval, hogy mennyien vagyunk, mennyien akarunk végre változást! Elég volt! - szól a felhívás.

  • Időpont: szeptember 27. szerda reggel 8.30
  • Helyszín: Nyíregyházi Városi Bíróság (Bocskai utca 2.)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés