Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagyon bepörgött egy sofőr az autópályán

| 2017. 09. 28. | 12:44:00
Ökölre ment a tükréért.
Nagyon bepörgött egy sofőr az autópályán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két férfi egymással szemben igyekezett a munkába egy július végi nap idén, kora reggel gépkocsival, amikor Jármiban egy kanyarban összeütköztek.

Az ütközéstől az egyik férfi (a későbbi gyanúsított) gépkocsijának visszapillantó tükre letört, illetve az ajtó is rongálódott, míg a másiknak a gépkocsiján berepedt a tükör üvege.

Bár mindkét gépkocsivezető megállt a közelben, azonban nem látták egymást, így kölcsönösen azt hitték, hogy a balesetért a másik felelős, majd továbbhajtottak.

A sértett gépkocsijával az M3-as autópályán Budapest felé tartott, a gyanúsított pedig kis idő múlva utána hajtott, bevágott elé az autópályán, és integetetett, hogy álljon meg.

A sértett a leállósávba húzódott, de arra sem volt már ideje, hogy a gépkocsiból kiszálljon, mert a gyanúsított ott termett, és a lehúzott ablakon keresztül ököllel kétszer, akkorát ütött a fejére, hogy 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

A sértett értesítette a rendőrséget, a járőrök pedig a gyanúsítottat előállították a Mátészalkai Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatása során rögtön beismerő vallomást tett, és megbánta cselekedetét.

Elmondta, hogy a baleset miatt rendkívül feszült idegállapotba került, és ez vezetett oda, hogy erőszakosan próbálta elintézni vitáját a sértettel.

A súlyos testi sértés bűntettének kísérletével meggyanúsított férfi kérte, hogy az ügyét utalják közvetítői eljárásra, mert szeretné a bűncselekménnyel okozott sérelmet jóvátenni a sértettnek - közölte a Szabolcsihírrel Dr. Szilágyi László, a megyei főügyészség sajtószóvivője. Ehhez a sértett is hozzájárult, így az ügyész az eljárást hat hónapra felfüggesztette. Ezen idő alatt

a gyanúsítottnak és a sértettnek lehetősége van arra, hogy a közvetítő előtt megjelenjenek és egymással megállapodjanak. Amennyiben a megállapodást a gyanúsított teljesíti, az ügyész meg fogja szüntetni az eljárást, míg ellenkező esetben vádat emel.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés