Ő a borsodnádasdi gyilkosság elkövetője

police.hu

2017.09.05. 14:41

Ő a borsodnádasdi gyilkosság elkövetője

Nagydarab, magas, 20 éves férfit gyanúsítanak.

Hirdetés

Ahogy arról korábban többször beszámoltunk, emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 20 éves borsodnádasdi férfival szemben. 

A bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban Mecser Tamás ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese szeptember 5-én tartott sajtótájékoztatót Miskolcon.

Egy 17 éves lány eltűnése ügyében indított eljárást szeptember 3-án a délutáni órákban az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse. A rendőrség a polgárőrség és a tűzoltóság bevonásával haladéktalanul megszervezte az eltűnt fiatal felkutatását, akinek ruhátlan holttestét éjfél előtt Borsodnádasdon találták meg egy vízzel teli aknában.

A nyomozók ezt követően büntetőeljárás keretében folytatták tovább a széleskörű adatgyűjtést. Ennek eredményeként több tanút hallgattak ki, majd a szeptember 4-én a késő délutáni órákban gyanúsítottként hallgattak ki egy 20 éves borsodnádadi férfit.

Az adatok szerint a gyanúsított szeptember 2-án Borsodnádasd egyik erdős területén találkozott a sértettel, akivel beszélgettek. A fiatal lány később öntudatlan állapotba került, majd a gyanúsított egy vízzel telt aknába eresztette. Az elsődleges szaktanácsadói vélemények alapján a lány halálát fulladás okozta.

Az eset egyéb részleteit a további nyomozati cselekmények és szakértői vizsgálatok eredményei tisztázzák majd.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a beismerő vallomást tett 20 éves borsodnádasdi férfit bűnügyi őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JID0w9kkzy0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Borsodnádasd

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés