Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nyíregyházi temetőből lopott. Pechjére ott volt egy rendőr...

| 2017. 10. 31. | 15:39:00
Előbb tagadott, majd beismerte tettét.
A nyíregyházi temetőből lopott. Pechjére ott volt egy rendőr...
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársa a megadott személyleírás alapján tíz percen belül elfogta azt a férfit, aki a nyíregyházi temetőben egy sírról virágot tulajdonított el. 

Egyik hozzátartozója sírját ment ki rendezni a nyíregyházi temetőbe 2017. október 30-án egy 56 éves balsai nő. Éppen vízért ment el a közeli kúthoz, amikor visszafelé haladva arra lett figyelmes, hogy egy ismeretlen férfi az általa gondozott sírról eltulajdonította a virágokat. A nő a férfi után eredt, azonban rövidesen szem elől tévesztette. Ekkor vette észre a temetőben éppen szolgálatot teljesítő Gurbán Csaba századost, akitől segítséget kért. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársa, aki éppen hasznos vagyonvédelmi tanácsokkal látta el a temetőbe látogatókat, azonnal munkához látott.

A kiemelt főnyomozónak tíz percen belül a temető környékén sikerült rátalálnia a megadott személyleírás alapján a feltételezett elkövetőre, akit azonnal elszámoltatott. A férfi kezdetben tagadta a lopás tényét, majd a rendőrkapitányságra előállítását követően beismerő vallomást tett. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a 49 éves nyírpilisi férfit tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés