Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Azt remélték megússzák

| 2017. 10. 02. | 12:06:00
Rosszul gondolták.
Azt remélték megússzák
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egyszerűbb lett volna befizetni a pénzbüntetést, vagy letudni a kiszabott közérdekű munkát, mint most a rács mögül gondolkozni ezen az érintetteknek. Az elmúlt néhány napban négy ilyen esetről is beszámoltak a rendőrök.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai szeptember 30-án Mátészalka belterületén elfogtak egy 21 éves ópályi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki körözést, mivel a Mátészalkai Járásbíróság által korábban kiszabott közérdekű munkát nem dolgozta le, ezért elzárásra változtatták át. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság járőrei szeptember 30-án Nyírbélteken elfogtak egy 20 éves helyi nőt. Ellene a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot pénzbírság meg nem fizetése miatt. A rendőrök a nőt előállították, majd átadták a büntetés-végrehajtási intézet munkatársainak.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai október 1-jén Vásárosnaményban elfogtak egy 42 éves helyi férfit. Ellene a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság adott ki körözést pénzbírság meg nem fizetése miatt. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének járőrei október 1-jén Kótajban elfogtak egy 37 éves helyi férfit. Ellene a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelt el körözést, mivel a részére korábban szabálysértés elkövetése miatt kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. Az egyenruhások a férfit előállították és őrizetbe vették.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés