Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sose fogynak el a szabolcsi dílerek?

| 2017. 10. 14. | 10:55:00
Újabb fogás Újfehértón. Nyíregyházi a gyanúsított.
Sose fogynak el a szabolcsi dílerek?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának nyomozói október 12-én Újfehértón a helyi rendőrőrs munkatársaival közösen ellenőrizek egy személygépkocsit és a benne tartózkodó személyeket. A rendőrök a kesztyűtartóban elrejtve 195,3 gramm ismeretlen eredetű növényi származékot, az elvégzett gyorsteszt eredménye szerint új pszichoaktív anyagot találtak.

A rendőrök a sofőrt, R. Zoltán 45 éves nyíregyházi lakost új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás adatai szerint a férfi a lefoglalt kábítószergyanús anyagot anyagi haszonszerzés érdekében értékesíteni akarta. Adatainak ellenőrzésekor az is kiderült, hogy járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll, ezért külön szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben. A gépjárműben utasként tartózkodó fiatalkorú lány pedig a körözési nyilvántartásban szerepelt. A rendőrök a további eljárást szakértők bevonása mellett, a gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatják.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés