Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Törököt fogtak Kisvárda közelében

| 2017. 10. 24. | 18:26:00
Nagyot kaszált volna, ha nem kapják el.
Törököt fogtak Kisvárda közelében
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kábítószer-kereskedőkön ütöttek rajta Kisvárda külterületén október 20-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda és a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály munkatársai.

A rendőrök előzetes információk alapján átvizsgálták a Budapestről Kisvárda felé tartó 35 éves török állampolgárságú sofőr autóját, melyben elrejtve 1,159 kilogramm növényi származékot, az elvégzett gyorsteszt alapján marihuánát találtak.

A nyomozók a jármű vezetőjét, valamint utasát, F. Lajos 40 éves budapesti lakost a Kisvárdai Rendőrkapitányságra előállították, ahol ellenük kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást. Az eljárás jelenlegi adatai szerint a férfiak Kisvárdán akarták értékesíteni a kábítószert. A nyomozók a gyanúsítottak budapesti lakcímein tartott házkutatások alkalmával további 9,84 kilogramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le, melyet a korábbi mennyiséggel együtt szakértői vizsgálat alá vetnek. A gyanúsítottakat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés