Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elképesztő, mit tett bánatában egy újfehértói nő

| 2017. 11. 30. | 09:01:00
Erre a szerelem sem mentség.
Elképesztő, mit tett bánatában egy újfehértói nő
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sajnos nem egyedi eset, hogy valaki bosszúból vagy egyéb hátsó szándékkal feljelentést tesz, majd később kiderül, hogy feleslegesen hozta működésbe az igazságszolgáltatást – különösen a rendőrséget -, mert a bejelentése nem is volt valós - közölte a Szabolcsihírrel dr. Szilágyi László, a megyei főügyészség sajtószóvivője.

Így történt ez azzal az ófehértói nővel is, aki – amiatti bánatában, hogy az élettársa már nem törődik vele eléggé –

elhatározta, hogy súlyos bűncselekmény áldozataként fog szerepelni, hátha ettől megenyhül irányába a férfi.

A nő idén szeptember elején egyik este a lakásához közeli kukoricás mellett alsóneműre vetkőzött, majd besétált a növények közé, a száraz levelek pedig több helyen felsértették a bőrét. Ráadásul még önkezűleg is karmolásokat ejtett magán, néhány tabletta gyógyszert is bevett, amitől bizonytalanná vált a járása. Így találtak rá a rokonai, akik már korábban értesítették a rendőrséget a nő eltűnése miatt.

A kiérkező járőröknek a nő egy kitalált történetet adott elő, mely szerint öt idegen betuszkolta egy autóba, elvitték egy erdőbe, ahol letépték a ruháját, megverték és begyógyszerezték, majd elengedték.

A rendőrség személyi szabadság megsértésének bűntette miatt nyomozást rendelt el, és

nyolc rendőr egész éjjel azon fáradozott, hogy az elkövetőket felkutassa.

Nem kellett sokáig folytatni a nyomozást, mert a nő másnap elmondta az igazat, így a rendőrség a nyomozás megszüntette, hiszen nem történt semmilyen bűncselekmény.

Persze a nő nem úszhatta meg, hogy feleslegesen dolgoztatta a rendőrséget, ugyanis

vele szemben az ügyészség indított nyomozást hatóság félrevezetésének vétsége miatt.

Az ügyész úgy látta, hogy a beismerő vallomást tett, büntetlen előéletű, két kiskorú gyermeket nevelő gyanúsítottal szemben nem szükséges vádat emelni, ezért a vádemelést egy évre elhalasztotta. Ha az egy év eredményesen eltelik, az ügyész megszünteti az eljárást, míg ellenkező esetben a bíróság fog eljárni az ügyben.


 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés