Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kenyéradója buktatta le a tolvajt!

| 2017. 11. 09. | 11:31:00
De milyen okosan!
Kenyéradója buktatta le a tolvajt!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ügyesen lebuktatta alkalmazottját munkaadója, akit rendesen meglopott karbantartója. Aki viszont valószínűleg nem számított arra, hogy főnöke okosabb nála.

Karbantartóként dolgozott a sértett baromfitelepén az a férfi, aki pár hónap alatt több mint 400 ezer forint értékű oltóanyagot lopott el. A gyanúsított kihasználta azt a lehetőséget, hogy a munkája miatt lényegében szabadon járhatott-kelhetett a telephelyen, így bemehetett abba a helyiségbe is, ahol az oltóanyagot tárolták - közölte a Szabolcsihírrel ​dr. Szilágyi László, a megyei főügyészség sajtószóvivője.

A vakcinák egy részét a gyanúsított a saját díszmadarai oltására használta fel, míg egy másik részét az interneten keresztül különböző állattartóknak értékesítette. Ez okozta a vesztét is, mert a sértett felfigyelt a gyanúsított internetes hirdetésére, és ismerősein keresztül maga is rendelt a lopott dolgokból, persze azt nem fizette ki, hanem értesítette a rendőrséget.

Az eltulajdonított oltóanyag jelentős részét a rendőrség a gyanúsított lakásán, illetve a vevőknél lefoglalta, azonban azokat a sértett már nem tudja felhasználni a szigorú állategészségügyi előírások miatt.

Hirdetés
Hirdetés