Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elképesztő! Bulibelépőért dobják le a ruháikat a nyíregyházi lányok is

| 2017. 12. 14. | 11:36:00
Ilyen könnyen ritkán jut egy portál ennyi meztelen fotóhoz.
Elképesztő! Bulibelépőért dobják le a ruháikat a nyíregyházi lányok is
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Aggódó édesanya kereste meg szerkesztőségünket szerda este e-mailben azzal, hogy meztelen képek feltöltésére buzdítja egy portál a fiatal lányokat.

Az édesanya azt írta: "amit ma a lányom mutatott egyszerűen felháborító! Már 2 barátnője is regisztrálta magát, a lényege, hogy valamilyen fesztiválra adnak jegyet azoknak akik minél merészebb (meztelenebb) képet töltenek fel magukról.

Még csak nemrég indult, de már most is százával rakják fel magukat a gyerekek. Ráadásul a lányom barátnői az egyetem környékén kapták a szórólapot. Tehát célirányosan direkt a diákokra utaznak" - írja az asszony.

Majd így folytatja: "pont az egyik legkiszolgáltatottabb korosztályra. Nem tudok napirendre térni, hogy a világunk és a fiatalok ennyire elkorcsosulnak, hogy interneten mutogatják magukat szégyenérzet nélkül. Levelem azért írom Önöknek, hogy a nyilvánosság erejével hassunk a fiatalokra, tiszteljék magukat, és legyen tartásuk. Ezeket az oldalakat pedig be kellene tiltani!" - zárta sorait az asszony, aki a szennyoldal címét is mellékelte leveléhez.

Olvasónk felvetésével megkerestük a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságot, várjuk az ügyben a válaszukat, illetve kerestük a Nyíregyházi Egyetemet is, tudnak-e, hallottak-e arról, hogy az intézmény környékén szórólapoznak vagy szórólapoztak.

Aztán közben valami történt, mert csütörtökön, nem sokkal 11 előtt eltűnt az internetről az addig már több száz fiatal lány pucér fotójával megajándékozott oldal, és ezt a hibaüzenetet találtuk helyette: Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/content/83/10291983/html/showybody/include/languages/1hunlang.php on line 123

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés