Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyermek lopott Nyírmadán

| 2017. 12. 07. | 12:21:00
Társával mobilokat és sok készpénzt vitt el.
Gyermek lopott Nyírmadán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság nyírmadai rendőrőrsén egy helybeli nő 2017. december 6-án tett bejelentést, amely szerint ismeretlen tettes kerékpárja kosarából eltulajdonította a táskáját.

A sértett elmondta, hogy ebédet vitt az egyik helybi lakosnak és azalatt a néhány perc alatt, amíg a házban tartózkodott, valaki elvitte a ház elé támasztott kerékpár kosarában hagyott táskáját,

amiben két mobiltelefonja, 145.000 forint összegű készpénze és személyes iratai voltak.

A rendőrőrs két munkatársa a helyi vasútállomáson a bejelentést követően rövid időn belül elfogta a feltételezett elkövetőket.

A két helybeli fiatalnál megtalálták az eltulajdonított mobiltelefonokat, valamint a készpénz egy részét. A gyanúsítottak a rendőröknek elmondták, hogy az ellopott táskát - miután kivették belőle a készpénzt és a telefonokat - bedobták egy nádasba.

A rendőrök a megtalálták az eltulajdonított táskát és a benne lévő további értékek is előkerültek. A fiatal, illetve gyermekkorú nyírmadai fiúkat a rendőrök a rendőrőrsre előállították és lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, amelynek során beismerő vallomást tettek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés