Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Médiahekk volt a vetkőzős oldal?

| 2017. 12. 15. | 11:32:00
Legalábbis most ezzel takaróznak.
Médiahekk volt a vetkőzős oldal?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az országos sajtót bejárta csütörtökön a fiatal lányokat fesztiválbelépőért minél merészebb képek feltöltésére buzdító oldal híre. Az oldal még délelőtt eltűnt, az aggódó anyukáról pedig azóta kiderült, hogy nem is létezik, illetve létezik, csak éppen nem anyuka, hanem túlbuzgó munkatárs.

A feltehetően kérészéletű oldalon most már csak egy szánalmas, magyarázkodó levél olvasható, mely ugyan hemzseg a helyesírási hibáktól, de kétségkívül magyar anyanyelvű írta, aki látogathatta volna sűrűbben inkább a nyelvtanórákat. Nem javítjuk a hibákat, avédekezést rövidítve közöljük, akit hosszabban érdekel, ide kattintva elolvashatja. Időnként még frissítik is. Az t írják:

"Az oldal nem elérhető

  • Az oldal párnapja lett csak publikus.
  • 0 regisztráció érkezett ezidő alatt.
  • A képeket a motherless.com oldalról egy algoritmus véletlenszerűen jelenítette meg. Tehát helyben sem tároltuk a motherless képeit. A google webcacheben az archive megtalálható ami bizonyítja , hogy motherlessről felnőttek képei voltak linkelődve.
  • Soha senki sem szórolapozott sehol a ShowyBody.com nevében
  • Legfontosabb szabályunk volt, hogy csak 18 felettiek regisztrálhassanak.

Nem gondoltuk, hogy tényleg befog regisztrálni bárki is (...)
A Baloghné Nagy Márti 'baloghnenagymarti@gmail.com' olvasói levelet, egy túlbuzgó munkatársunk írta, úgy fogalmazva, hogy minél jobban felkapják azt (rettenetes hiba volt). Amennyiben írnak rá levelet, automatikus üzenetként vissza fog jönni ennek a megerősítése.

(...) ha az oldal elindult volna ténylegesen, a 18 éven aluliakat szűrtük és töröltük volna.
A hatóságok az info@showybody.com címen felvehetik velünk a kapcsolatot . A média munkatársai itt minden szükséges információt megtalálnak. Más levélre már nem válaszolunk.

Elnézést kérünk mindazoktól,beleértve a média tisztelt képviselőit is, akik jóérzését megsértettük ezen balul elsült média akciónkkal. 
Ez az egész HOAX - gerillamarketing volt, ami félreértések által olyan irányba ment el, amire nem számíthattunk mert indokolatlan."

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés