Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vádat emelhetnek a szabolcsi bántalmazók ellen

| 2018. 01. 30. | 11:07:00
Néhány órán belül elfogták őket.
Vádat emelhetnek a szabolcsi bántalmazók ellen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrse kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást V. Zoltán 18 éves nagyecsedi lakos és J. Gergő 23 éves mérki lakos ellen.

A lezárt nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak tavaly november 27-én 21 óra körül Tiborszálláson összetalálkoztak egy 58 éves helyi férfival, akit rövid szóváltást követően bántalmaztak.

A gyanúsítottak a helyszínről való távozásuk előtt eltulajdonították a sértett borát, ami a bántalmazás során a kerékpárjáról az úttestre esett.

A nagyecsedi rendőrök a bejelentést követően a feltételezett tetteseket néhány órán belül Tiborszállás belterületén elfogták, és előállításukat követően gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a két férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amit az ügyészség javaslatára a bíróság elrendelt, de a nyomozás teljes időtartama alatt nem tartott fenn.

A rendőrség a büntetőeljárást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte a Mátészalkai Járási Ügyészség részére.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés