Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kabátujjában dugdosta a drogot a nő Vásárosnaményban

| 2018. 02. 26. | 13:35:00
Lebukott.
Kabátujjában dugdosta a drogot a nő Vásárosnaményban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kisvárdai Járásbíróság nyomozási bírája február 23-án új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntette miatt indított eljárást J. M-né ellen, akinek elrendelte előzetes letartóztatását - közölte a Szabolcsihírrel dr. Toma Attila, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője.

A nyomozás adatai szerint a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság nyomozói február 22-én házkutatást tartottak a gyanúsított lakásán, ahol a nő kabátjának egyik ujjából került elő a tiltott agyag, abban próbált meg elrejteni egy táskát, amelyben több, előre csomagolt, növényi törmeléket tartalmazó anyag volt.

A gyanúsított által használt albérletből az intézkedő rendőrök 68 adag, alufóliába csomagolt, növényi származékot tartalmazó anyagot, és egy üveg ismeretlen eredetű folyadékot foglaltak le. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított ismerőseinek árulta a növényi származékot.

A bíróság álláspontja szerint megalapozottan feltehető, hogy a vagyontalan, a saját és családja megélhetését fedező, igazolt jövedelemmel nem rendelkező gyanúsított szabadlábon hagyása esetén tanúk befolyásolásával, tárgyi bizonyítási eszközök elrejtésével megnehezítené a bizonyítást, illetve újabb, szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el, ezért elrendelte előzetes letartóztatását.

A végzés nem jogerős, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés