Hirdetés

Nagyon durva! Kést rántott a kisvárdai tini

Szabolcsihír

2018.02.06. 08:03

Nagyon durva! Kést rántott a kisvárdai tini
Milyen szándékkal megy szórakozni, akinek egy ilyen bicska van a zsebében? Fotó: police.hu

Korán kezdi a kötekedést.

Hirdetés

A Kisvárdai Rendőrkapitányság garázdaság és testi sértés bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást három kisvárdai fiatalkorú fiú ellen - írja a police.hu.

A megalapozott gyanú szerint a két 15 éves és egy 16 éves fiú egy kisvárdai szórakozóhelyen vitába keveredett három, szintén ott szórakozó fiatallal február 2-án éjjel.

A kisvárdai társaság tagjait, a biztonsági szolgálat munkatársai megbotránkoztató viselkedésük miatt távozásra szólították fel, aminek eleget tettek, de a bejárat előtt tovább kiabáltak és követelték, hogy küldjék ki az utcára a vitapartnereiket is.

Amikor egyikük kilépett a szórakozóhely ajtaján, a társaság tagjai azonnal ütni kezdték, valamint

az egyik 15 éves támadó kést vett elő és azzal több helyen megsebezte.

A férfi segítségére sietett a két barátja, akikre szintén rátámadt a három fiatalkorú és egyikük szúrt sérülést szenvedett.

A rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába február 2-án éjfél előtt érkezett bejelentést követően a rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, az elkövetők mielőbbi elfogása érdekében. A rendőrök néhány órán belül mindhárom feltételezett elkövetőt azonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A gyanúsítottak a kihallgatás alatt beismerő vallomást tettek. A késsel támadó 15 éves kisvárdai fiút a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették, társai szabadlábon védekeznek.  

Kisvárdakéselésgarázda

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés