Hirdetés

Elkerülte a rendőrök figyelmét a szőnyegbe csavart holttest

Borsodihír

2018.02.10. 09:52

Elkerülte a rendőrök figyelmét a szőnyegbe csavart holttest
Az egyik gyanúsított a négy közül (Fotó: Rendőrség)

A döbbenetes dövényi gyilkosság újabb abszurditása.

Hirdetés

A gyilkosságot követően, amikor a holttestet autóba tették és egy putnoki ingatlanra szállították, rendőrök állították meg a brutális dövényi emebrölés gyanúsítottjainak járművét. De az éjszakai órákban zajló ellenőrzés során nem vették észre az elhunyt holttestét – értesült a Borsodihír.

Pedig úgy tudni, a férfit még előzőleg a gépkocsiban többször megszúrták, vagyis lehettek vérnyomok.

Bár a rendőrség egyelőre nem erősítette meg ezt, az RTL Klub megtalálta a sértett élettársát. Ő a tévéstábnak úgy nyilatkozott, a kegyetlen emberöléssel meggyanúsított 40 éves dövényi férfi, 35 éves élettársa, egy 29 éves putnoki férfival együtt a holttestet szőnyegbe csavarták és a járműbe tették, miután kivették a hátsó ülést. Elrejteni indultak az áldozat összeszurkált, összevagdosott tetemét, amelyre az élettársnak a kocsiban rá kellett ülnie… Az egyik gyanúsított szintén így tett, s figyelmeztetőleg szorította a karját végig a rendőri ellenőrzés során – derül ki szavaiból.


IDE VÁG!


A gyanúsítottakat egy másik nővel együtt már előzetes letartóztatásba helyezte a Miskolci Törvényszék.

Telefonnal világított a szurkálóknak

A bíróság közlése szerint a gyanúsítottak és a sértett együtt italoztak egy Putnokhoz közeli településen. Később autóval Putnokra indultak, de előbb összevitatkoztak, majd a sértettet a két gyanúsított férfi késsel többször megszúrta, a nyakát is elvágták. Putnokra érve a vérző sértettet a kocsiból kihúzták, és tovább szurkálták, miközben a gépkocsit vezető nő telefonnal világított társainak. Az áldozat a helyszínen életét vesztette.

Ezután a holttestet visszatették az autóba, majd az egyikük ingatlanán lévő emésztő gödörbe tették. A nyomok eltüntetésében az egyik férfi korábbi élettársa is közreműködött, ellene bűnpártolás miatt nyomoznak.

rendőrségPutnokMiskolci TörvényszékDövényi emberölés

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés