Hirdetés

Drága tejszínhab lesz ez a rakamazi tininek

police.hu

2018.02.07. 17:37

Drága tejszínhab lesz ez a rakamazi tininek
Fotó: police.hu

Elmenekült, de elfogták.

Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 17 éves rakamazi fiú ellen.

A rendőrőrsön tett bejelentést egy helybeli férfi 2017. november 27-én, hogy az általa Rakamazon üzemeltetett húsbolt ablakát ismeretlen tettes betörte, és a kasszából néhány ezer forint váltópénzt tulajdonított el, majd a beteg gyerekek gyógyulására szánt adománykasszát is kiürítette. Az elkövető ezután átment a szomszéd helyiségben működő üzletbe, ahol néhány doboz tejszínhabot vett magához, majd a törött ablakon keresztül elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a tulajdonos bejelentését követő két órán belül lakóhelye közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helybeli fiút. A rendőrök a fiatalkorút gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására.

A rendőrség a büntetőeljárást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

lopásRakamazvádemelés

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés