Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kamera buktatta le a tarpai betörőt

| 2018. 05. 25. | 11:34:00
Kulccsal jutott be.
A kamera buktatta le a tarpai betörőt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást J. Sándor 21 éves tarpai lakos ellen. A lezárt nyomozás adatai szerint a férfi március 13-án este kinyitotta egy tarpai ingatlan kisajtajának zárját a kapuoszlopra felhelyezett kulccsal, majd az ingatlan udvarán lévő élelmiszerbolt hátsó ajtaján megkísérelt bejutni az épületbe. Többször lenyomta a kilincset, ám bemenni nem tudott, mert az ingatlan tulajdonosa észrevette a mozgást, és a lakóház szobaablakán keresztül kikiabált, így az elkövető elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a bejelentést követően az ingatlan udvarára felszerelt térfigyelőkamera felvételei alapján rövid időn belül azonosították és elfogták a feltételezett tettest.

A rendőrkapitányságra előállított 21 éves férfit lopás kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett. A gyanúsított az eljárás során szabadlábon védekezhetett.

A rendőrség a nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte a Vásárosnaményi Járási Ügyészségnek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés