Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyházi lányfuttatók ellen tettek vádjavaslatot – VIDEÓVAL

| 2018. 05. 06. | 16:01:00
Aranyat, valutát és egy Audit is lefoglaltak.
Nyíregyházi lányfuttatók ellen tettek vádjavaslatot – VIDEÓVAL
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kerítés és kitartottság bűntettében egyaránt vádemelést javasol a Nyíregyházi Rendőrkapitányság azzal a helyi párral szemben, akik prostituáltak által biztosították saját fényűző életüket.

A rendőrség vasárnap közölte: megalapozott gyanújuk szerint Á. Róbert (36) és B. Mónika (35) rendszeresen szervezett utazásokat és szállást örömlányoknak nyugat-európai országokba az elmúlt időszakban. A nők a megkeresett pénzt a gyanúsítottaknak adták át, vagy a bankszámlájukra utalták. 
A tavaly augusztusban elfogott pár nyíregyházi lakóhelyén a rendőrök lefoglaltak egy Audi A6-os személygépkocsit, egymillió forintnak megfelelő valutát és arany ékszereket. A férfi és a nő előbb őrizetbe, majd előzetes letartóztatásba került, jelenleg is hűvösön vannak. 

A fivérét is bekasztlizták

A büntetőeljárás során a nyomozók azonosították és elfogták azt a 23 éves nyíregyházi férfit is, aki a nők külföldre utaztatásában, elszállásolásában, valamint felügyeletükben közreműködött. Á. Róbert testvérét, a szintén nyíregyházi Á. Józsefet (40) azzal gyanúsítják, hogy több 18. életévét be nem töltött lányt kényszerített prostitúcióra Nyíregyházán. Az általa uralt útszakaszon csak a „saját lányai” dolgozhattak, a többiektől rendszeresen helypénzt szedett. Ellene kerítés, kitartottság és gyermekprostitúció kihasználásának bűntette miatt folytattak büntetőeljárást előzetes letartóztatása mellett.

Az ügyiratok immár a Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészségen vannak. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés