Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Karóval sújtott az anyára

| 2018. 06. 22. | 11:26:00
Így akarta lezárni a vitát.
Karóval sújtott az anyára
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Törvényszék életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt 4 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte K. F. vádlottat, mellékbüntetésként 4 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

A bíróság által megállapított tényállás szerint a 26 éves vádlott még 2016. novemberében összeveszett egyik gyermekkorú ismerősével, aki hazament, a történtekről beszámolt az édesanyjának.

Később a nő és a gyermeke hazafelé tartott egy névnapi ünneplésből, és az útjuk a vádlott háza előtt vezetett el. Az édesanya – a későbbi sértett – bekiabált a vádlottnak, hogy jöjjön ki, és beszéljék meg a történteket.

A vádlott egy vastag bottal ment ki, és előbb a gyermek felé sújtott, aki védekezésül felemelte a karját, így az ütés azt találta el. Ezután a vádlott többször fejen ütötte a gyermek anyját, aki az ütésektől a földre rogyott.

A koponyát ért ütések olyan erejűek voltak, hogy a nő életveszélyes állapotba került, a gyermeknek pedig eltört a karja. A vádlott további támadásának családtagjai vetettek véget.

Az ítélet nem jogerős.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés