Hirdetés

Repülhetnek. Nyíregyháza megállapodott a Wizz Airrel

Szabolcsihír

2017.05.10. 11:34

Repülhetnek. Nyíregyháza megállapodott a Wizz Airrel
Kiss Ferenc, a Nyíregyházi Egyetem általános rektorhelyettese, az intézmény vezetője (középen balra) és Diderick Pen, a Wizz Air üzemeltetési igazgatója fog kezet a megállapodás aláírása után

Kezdődhet az utánpótlásképzés.

Hirdetés

Öt felsőoktatási intézménnyel, köztük a Nyíregyházi Egyetemmel kötött együttműködési megállapodást a Wizz Air, melyet Kiss Ferenc, általános rektorhelyettes, az intézmény vezetője írt alá a nyíregyházi felsőoktatási intézmény részéről. A Wizz Air a pilóta utánpótlásképzés biztosítása érdekében és újabb szimulátort is beszerez, amelyet jövőre állítanak üzembe.

Öt felsőoktatási intézménnyel, köztük a Nyíregyházi Egyetemmel kötött megállapodást a Wizz Air, melynek értelmében

az egyetem elvégzése után a pilótaképzésben végzett hallgatók automatikusan meghívást kapnak a Wizz Air felvételi programjába. Az azonban előnyt jelent, tudtuk meg az aláírás után, ha például a nyíregyházi campuson végeztek, hiszen többek között a Nyíregyházi Egyetem is rendelkezik már a Wizz Air minősítésével.

A Wizz Air tájékoztatása szerint a következő öt évben azzal számolnak, hogy a pilóták száma a mostani 850-ről 1500 fölé emelkedik, ennek biztosítását is elősegíti majd a most megkötött partneri megállapodás az egyetemekkel. 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés