Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Év Irodáját keresik. Szabolcsban van?

| 2016. 09. 19. | 10:09:00
Idén is keresik az ország legjobb, legdizájnosabb, legzöldebb irodáit és irodaházait. 
Az Év Irodáját keresik. Szabolcsban van?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elindult a VII. Az Év Irodája verseny. Idén a versenyt belsőépítészeti túrával indították, melynek a Profession.hu, a tavalyi győztes irodája adott otthont. Kalmár Zoltán, a verseny alapítója és ötletgazdája, Varga Balázs, a Profession.hu marketing igazgatója, Németh Edit, Az Év Irodája kategória felelős zsűritagja, a BME Ergonómia és Pszichológia Tanszékének tanszékvezető-helyettese és Demény Soma, a GE Global Operations&Corporate Közép-és Kelet-Európai HR vezetője beszélgettek a fiatal munkavállalók igényeiről, a munkaadói márkaépítésről, az Y- és Z-generáció térnyeréséről, a trendekről, a dizájnról, a belsőépítészeti kialakítás kulisszatitkairól és a verseny jelentőségéről.

– A megfelelő munkakörnyezet egyre fontosabb szerpet tölt be a munkavállalók elköteleződésében és motivációjában, illetve a vállalkozások vonzerejében és munkaadói márkájuk építésében – mondta Kalmár Zoltán.

Varga Balázs is hasonló tapasztalatokról számolt be. – Mivel Magyarország munkaerőhiánnyal küzd, így a jelöltekért való harc sem elhanyagolható tényező egy iroda kialakításánál. Egy szép, barátságos munkakörnyezet fontos szerepet játszik a mai munkavállalóknál, sokan néznek utána az interneten, hogy a meghirdetett állás munkavégzése milyen irodában történik.

Kategóriák

Az Év Irodája
Az Év Coworking Irodája (Új kategória)
Az Év Irodaháza Bérlői Díj
Az Év Új Ingatlanfejlesztése
Az Év Tervezett Projektje
Az Év Legzöldebb Projektje
Az Év Üzemeltető Cége
Az Év Property Management Cége
Az Év Ingatlanpiaci Személyisége

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés