Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Édesapja betegsége motiválta a vásárosnaményi Európa-bajnok fitneszmodellt

| 2016. 09. 13. | 14:55:00
Önvédelmi sportot is tanult, egyedüli kislányként.
Édesapja betegsége motiválta a vásárosnaményi Európa-bajnok fitneszmodellt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A 31 éves Gazdag Adrienn gyerekkora óta sportrajongó, de a fitneszben talált igazán önmagára. Ez a szenvedélye, ahogy ő fogalmaz, él-hal érte. De nemcsak a sport teszi ki az életét, emellett halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeket oktat - írja a life.hu. A lap interjút készített a vásárosnaményi fitnesz-Európabajnokkal.

Talán a legjobb jelző rám, hogy „örökmozgó" voltam világéletemben, és ez gyerekkoromban is így volt. Édesapám egészen pici koromban levitt a közeli jégkorcsolyapályára, ez volt az első érintkezésem a sporttal, és már óvodásként is sorra nyertem a körzeti bajnokságokat. Aztán mivel sok volt az energiám, és az iskolai testnevelésórákon nem fáradtam el, délutánonként önvédelmi sportra jártam, egyedüli kislányként - mesélt a kezdetekről a life.hu-nak Gazdag Adrienn. 

A főiskolán testnevelés műveltségterületi képzésre járt, így négy éven keresztül úszott, gimnasztikázott, atletizált - írja róla a lap. Öt évvel ezelőtt találkozottam a spinninggel, amit nagyon megszeretett, de idővel ez is kevésnek bizonyult. "Így egyik nap felhívtam egy közeli edzőtermet, a kisvárdai L.M.A. fitneszt, ahol elkezdődött a máig is tartó, hatalmas nagy szerelem. Itt találtam meg azt az érzést, ami feltölt. Ez nálam szenvedély, élek-halok ezért a sportért" - mondja már a közelmúltról Adrienn. 

"Nagyon nagy motiváció volt a versenyfelkészülés alatt, hogy édesapámnak bizonyítsak. Évekkel ezelőtt több szívinfarktuson esett át, és akkor ő bizonyított nekem: nem hagyta el magát, a sport felé fordult, erőn felül próbált menni előre, és meggyógyulni" - mesélt az indíttatásról a naményi lány.

Édesapja sajnos élőben még nem látta a lányát versenyezni, de reméli, ez is eljön majd. A civilben tanítónő Gazdag Adrienn munkájáról elárulta: 3H (halmozottan hátrányos helyzetű) roma származású gyereket tanít.

"Hihetetlenül sokat jelentett számomra az ő támogatásuk is, hiszen a legnehezebb pillanatban egy-egy mosolynak, egy ölelésnek motiváló ereje volt. Minden verseny után rajzokat kaptam a kicsiktől, amit megőrzök, és a további versenyfelkészülésemben elő fogok venni, mert ezek is segítenek a legnehezebb percekben" - teszi hozzá az interjúban a csinos lány.

Íme Adrienn versenyeredményei:

  • Az első versenyem a 7. International Austrian Championship volt Bécsben, ahol rengetegen indultak, én az előkelő második helyet hoztam haza a versenyről.
  • A második versenyem az I. WBPF Blade Sport Kupa volt, ahol két kategóriában is indultam, az egyik a Lady Model, itt 18 nagyon jól felkészült lány közül az első lettem, és a +170 cm kategóriában szintén csodálatosan szép lányok között a második helyet hoztam el.
  • Az utolsó és egyben a legnehezebb megmérettetésem a 7. WBPF Európa-bajnokság volt, amit 22 ország részvételével rendeztek meg Budapest legmenőbb sportcsarnokában a Mom sportban. Én mindkét napon versenybe szálltam, szombaton a Womens Lady Model Physique: Open kategóriában Európa-bajnok lettem, vasárnap a +170 cm Model Physique kategóriában ezüstérmet szereztem.
Hirdetés
Hirdetés