Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kvártélyt is adnak a munka mellé

| 2016. 09. 12. | 21:57:00
A hamburgeres cég csak a rezsit kéri.
Kvártélyt is adnak a munka mellé
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újsághirdetésekben reklámozta idén a McDonald's Magyarországon, hogy a munkavállalóknak ingyen szállást kínál, ahol csak a rezsit kell a dolgozóknak fizetni. Kiderült, nem ez az egyetlen cég, amely a munkaerőhiányt ingyen lakhatással próbálja orvosolni - írja a faktor.hu.

Szántó András, a cég munkatársa a lapnak elmondta:

Az állásért szállás elnevezésű programunkat tavaly indítottuk el, és idén is folytatjuk. A programban olyan leendő kollégákat szólítunk meg, akik lakóhelyükön nem találnak az elképzeléseiknek megfelelő munkát, de a költözést is szívesen vállalják.

A hosszú távra tervező és jól teljesítő kollégák tovább is élhetnek ezzel" - tette hozzá.

A lakhatásról a vállalat gondoskodik, ennek érdekében Budapesten, illetve Budaörsön idén szeptembertől már két apartman házat üzemeltetnek, ahol a dolgozóknak egy éven át lakbért nem, csak rezsiköltséget kell fizetniük. A hosszú távra tervező és jól teljesítő kollégák tovább is élhetnek ezzel.

A meghirdetett pozíciók területenként és időszakonként is eltérőek lehetnek, most főleg éttermi dolgozókat keresnek. A program kapacitását idén ősszel tovább bővítették, így most 40 ember élhet a lehetőséggel, és él is.

A program egyébként Budapest peremkerületein a legsikeresebb, ahová nehezebb munkaerőt találni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés