Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megszületett Orsi kisfia!

| 2016. 09. 17. | 21:03:00
A csengeri fiatalasszony motor balesetben vesztette el férjét nem sokkal esküvőjük után.
Megszületett Orsi kisfia!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szabolcsihír olvasói bizonyára emlékeznek arra a tragédiára, amely idén júniusban, Csengerben történt. Akkor megírtuk, hogy egy fiatal házas, várandós asszony tragikus balesetben elvesztette élete párját, gyermeke édesapját. Orsi Barátnői szinte azonnal gyűjtésbe kezdtek a Facebookon, hogy a magára maradt fiatalasszonynak segítsenek.

Ma viszont jó hírt kaptunk: szeptember 15-én - napra pontosan akkor, amikorra várták - megérkezett Orsi kisfia, Attila, aki a barátnők állítása szerint teljesen olyan, mint az apukája. A baba és anyukája is jól vannak. Kívánunk nekik jó egészséget és sok boldogságot!

Emlékeztetőül: a barátnők felhívása után két nap alatt annyi babakelengye és felszerelés gyűlt össze, hogy remélhetőleg a kis Attila egyéves születésnapjáig nem lesz gondja az anyukának a vásárlással. Az önzetlen adakozók még arra is gondoltak, hogy az ősszel születő babának már melegebb holmikra is szüksége lesz. 

Orsi, aki lapunkon keresztül is megköszönte a sok-sok segítséget, azokat az adományokat, amelyekre nincs szüksége, felajánlotta hasonlóan nehéz helyzetbe került édesanyának. Korábbi cikkünk erről itt olvasható.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés