Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Állatbarátok, figyelem. Ideiglenes befogadókat keres az otthon

| 2016. 10. 14. | 10:51:00
Olyanok jelentkezését várják, akik átmenetileg gondoskodnának elárvult cicákról, kutyákról.
Állatbarátok, figyelem. Ideiglenes befogadókat keres az otthon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ideiglenes segítséget kér az Állatbarát Alapítvány. Sürgősen várják mindazok jelentkezését akik életkörülményei, lehetőségei engedik néhány kutya vagy cica családnál történő átmeneti elhelyezését.

Extrém módon, zsúfolásig megtelt ugyanis az Állatotthon. Az ideiglenes befogadásban lévő állatok élelmezését, gyógykezelését, vakcinázását az Állatbarát Alapítvány természetesen vállalja. Kérik, a 42/727-736 telefonszámon jelentkezzenek azok a családok, melyek átmenetileg vállalni tudják egy vagy több árva négylábú gondozását.

Az állatotthon a Csatorna utca 2. szám alatt van, a Westsik Vilmos utcából nyílik, jobbra.

Természetesen nemcsak ideiglenes gondozókat keresnek, hanem örökbefogadókat is. Az alábbi képeken látható négylábúak és sok-sok sorstársuk már nagyon várja az álomgazdi jelentkezését:

Ő Narancs, és körülbelül 2016 augusztusábn született kisfiúcska. Nagyon játékos, eleven, ragaszkodó kiscica. Még nem teljesen önálló, úgyhogy olyan gazdi jelentkezését várja aki tud róla gondoskodni

Ordy körülbelül 3 éves keverék szuka kutya, aki valaha jobb életet élt.... Gazdája azonban elköltözött és a kutyust magára hagyta vemhesen. Időközben Odry lefialt és most Állatotthonunkba költözött 8 apróságával együtt. Nagyon kedves, ragaszkodó természetű kutya és hihetetlenül gondos mami. 2016. november 15-től várja egy olyan gazdi felbukkanását, aki már nem fogja cserben hagyni...

Vacak 2016 májusában született keverék kan kutya, aki testvéreivel együtt került gondozásunkba. Kicsit még félénk természetűek, de gyorsan oldódnak.

A további örökbe fogadható cicáról és kutyáról leírások és fotók az állatotthon honlapján találhatók. Közülük bármelyiket hazaviheti ideiglenes gondozásba is.

 

Hirdetés
Hirdetés