Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kutyagolnak az állatbarátok

| 2016. 10. 25. | 16:16:00
Október 29-én örökbefogadó napot tartanak.
Kutyagolnak az állatbarátok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kutyagolás és Örökbefogadó Nap lesz szombaton az állatotthonban. A szervezők abban bíznak, hogy sokan térnek majd haza a menhelyen lévő, szerető gazdikra vágyó, elárvult négylábúakkal.

Sajnos, állatotthonunkban óriási a zsúfoltság. Több mint 200 kutya és közel 70 cica álmodozik egy boldog és szabad gazdis életről. Váltsuk együtt valóra az álmukat! – mondta el a Szabolcsihírnek Raska Andrea, az állatotthon vezetője.

Bizonyára sokan vannak, akik fontolgatják egy négylábú kis társ befogadását, tőlük Raska Andrea azt kéri: fogadjanak örökbe! Ezzel nemcsak a szerencsés kiválasztottan segítenek, hanem a még bajban lévő társaikon is, hiszen csak így szabadulhat fel hely az otthonban.

Várják azoknak az állatbarátoknak a jelentkezését is, akik ideiglenes befogadóként tudják vállalni egy-egy cica vagy kutya átmeneti elszállásolását, gondoskodnak róla, segítenek a gazdikeresésében.

Aki nem tud be- vagy örökbe fogadni, sokat tehet azzal is, ha egy sétával megajándékozza az állatotthon árva lakóit, hiszen egy kiadós szaladgálás megszépíti az örökmozgó kutyusok napjait.

Október 29-én minden állatbarátnak az otthonban a helye! A cím: Nyíregyháza, Csatorna utca 2. 
A programok 10 órakor kezdődnek Kutyagolás és Örökbefogadó Nap programunkon!

Reménykedünk abban, hogy nagyon sok lakónk térhet haza ezen a napon már új otthonába! - tette hozzá Raska Andrea.

A lakók előzetesen megtekinthetők az otthon weboldán, az allatbarat.comcímen. Érdeklődni a 42/727-736 telefonszámon vagy az allatbarat@allatbarat.com email címen is lehet.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés