Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ötéves a Csodavár

| 2016. 10. 10. | 22:30:00
Gyerekek százai jártak már itt.
Ötéves a Csodavár
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ötödik születésnapját ünnepelhette a Down Egyesület fenntartásában működő Csodavár Korai Fejlesztő Centrum és Játszóház.

Október 8-a délelőttjén közel 40, korai fejlesztésben részt vevő gyerek és családjuk látogatott el a Csodavárba, hogy közösen ünnepeljük meg a boldog pillanatokat - közölte a Szabolcsihírrel hétfőn Dankó Dóra sajtóreferns.

Hozzátette: "az elmúlt 5 évben gyerekek százai vettek részt a Csodavár programjain, élhették át az élményeket és csodás pillanatokat. Gyógypedagógusaink, munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a Down-szindrómával és egyéb értelmi fogyatékkal élő kispajtások elfogadása társadalmilag minél szélesebb körben megvalósuljon, hogy együtt játszhassanak és fejlődhessenek többségi társaikkal."

Hiszen a Csodavár egy olyan integrált játszóház, ahol nem csak a fogyatékkal élő gyerekek, hanem BÁRKI jól érezheti magát. Játszhat, fejlődhet, barátkozhat.

Ez az irányvonal a születésnapon is megvalósulhatott, a családok közösen, vidám vetélkedőkön vehettek részt, óriásbábukkal játszhattak együtt, bebarangolták a Csodakertet és a nap megkoronázásaképpen közösen vágtuk fel a tortát is.

Október a Down-szindróma hónapja, melyről érdekes, aranyos és elgondolkodtató gondolatokat és képeket osztunk meg a Down Egyesület közösségi oldalán.

"Köszönjük támogatóinknak, partnereinknek és természetesen a Csodavár csodacsaládjainak, hogy megélhettük az 5. születésnapunkat is, hogy együtt ünnepelhettünk!" - mondta végezetül Dankó Dóra.

Bővebben a rendezvényről: www.csodavarfc.hu, www.downegyesulet.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés