Hirdetés

A fül-orr-gégén is bevezetik az előjegyzést

Szabolcsihír

2016.12.28. 13:52

A fül-orr-gégén is bevezetik az előjegyzést

Decembertől már próbálják a rendszert.

Hirdetés

Az irányított betegellátás érdekében 2017. január elsején előjegyzési rendszert vezetnek be a Jósa András kórházban, a fül-orr-gégészeti, fej-nyaksebészeti szakrendeléseken az alábbi rendelőkben:

  • 3-as szakrendelés Megyei,
  • 5-ös szakrendelés Városi,
  • 13-as szakrendelés Gyermek fül-orr-gégészeti szakrendeléseken.

(a 14 év feletti kiskorúak ellátása a lakhely szerint illetékes felnőtt szakrendelésen történik.)

Audiológiai, foniátriai, allergológiai, otoneurológiai, fej-nyaksebészeti onkológiai, halláskárosultak szakrendelésére fül-orr-gégészeti vizsgálatot követően a vizsgálatot végző szakorvos kezdeményezheti a beteg előjegyzését - közölte a Szabolcsihírrel az intézmény kommunikációs és pr osztálya. Próbaképpen a folyamatot 2016.december elsején elindítottuk.

Vizsgálatra időpontot foglalni - személyesen a fül-orr-gégészeti kartonozóban vagy - telefonon 42/599-700/1802 melléken 11:00-15:30 óráig lehet.

A közlemény kitér arra is, hogy a MedWorks rendszerhez hozzáférő kórházi szakorvosok, valamint a háziorvosok a rendszeren keresztül időpontot foglalhatnak betegeik számára. Amennyiben a beutalt időpont nem megfelelő, akkor a háziorvostól, házi gyermekorvostól, a központi ügyelettől, a sürgősségi betegellátó centrumtól, valamint a gyermeksürgősségi ambulanciától igényelhető - általános vizsgálatot követően - sürgős megjelölésű beutaló.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés