Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szurkoljunk Opitz Barbinak!

| 2016. 12. 16. | 12:57:00
Szombaton eldől, ki nyeri az X-Faktort.
Szurkoljunk Opitz Barbinak!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombaton eldől, ki nyeri az idei X-Faktort. Az RTL Klub tehetségkutatójának élő show-i hétről hétre ültették a képernyők elé a szabolcsiakat, hiszen megyéket a legutóbbi adásig két versenyző is képviselte. A Ham ko Ham azonban a legutóbbi fordulóban sajnos, kiesett, viszont döntős Opitz Barbi, akinek versenytársa az elsőségért Dimitrij, illetve Mata Ricsi.

Most már nagyon nagy a tét, aki nyer, mindent visz. És Barbi ott van a fináléban. A legjobb, ami történhet vele, hogy megnyeri a versenyt. De ahhoz két társát le kell győznie. Az édesanyját kérdeztük, aki a családdal minden adásban ott ül a nézőtéren.

Szabolcsihír: Hogy érzik magukat egy nappal a döntő előtt?

Opitz Tamásné Mónika: Nagyon feszültek vagyunk, de természetesen a kislányunknak ezt nem mondjuk el.

Szabolcsihír: Hogy van Barbi?

Opitz Tamásné Mónika: Nagyon készül a szombati fináléra Barbi, nagyon szeretné megnyerni ezt a versenyt. Úgy érzi, megérdemli. Szerinte csak pozitívan lehet gondolkodni. Van egy bűvös mondata. "Isten által mindenre képes vagyok, mert ő megerősít engem!" Azt mondta, ha a közönség nem szavazza meg győztesnek, akkor az azt jelenti, nem kell énekelnie.

Szabolcsihír: Gondolom, most is ott lesz a család az élő show-ban. Mi lesz a verseny után?

Opitz Tamásné Mónika: Nem gondolkodunk még, hogy lesz a verseny után. Szombaton Barbi kívánságának teljesülnie kell! Barbi még mindig nagyon kislány, szerény és kedves. Hiszi, hogy a születésnapi tortájának gyertyafényénél a kívánsága teljesül.

Szabolcsihír: A verseny után jönnek az átlagos hétköznapok.

Opitz Tamásné Mónika: Mindenképpen fel kell az iskolában zárkóznia, az elmaradásokat be kell pótolnia. Szeretné megtartani kitűnő bizonyítványát.

Szabolcsihír: Mióta nem volt otthon Barbi? Ki hiányzik neki a legjobban?

Opitz Tamásné Mónika: Tegnap volt az utolsó X-foktoros énekóra Harmath-Hodászi Klárával és Tóth Gabival. Szeptember óta nem volt itthon Barbi. Már hiányzik neki az otthon a falu közössége és az iskolája is.

Hogyan látja a lányát, miben változott az X-Faktor kezdetétől napjainkig?

Opitz Tamásné Mónika: A nagyváros, az új közösség, a verseny határozottabbá tette Barbit, de ugyanúgy odabújik egy ölelésért. Mentora, Tóth Gabi gondoskodása, segítőkészsége példaértékű. Volt, amikor orvoshoz vitte, főzött neki, minden apróbb dologra is kiterjed a figyelme. Tóth Gabi egy nagyon jóérzésű teremtés, csupa szeretet, és jószívűség jellemzi.

Mint tudjuk, a zsűri a döntőben már nem dönthet, minden a nézői szavazatokon múlik. Aki szeretné, hogy Barbi nyerje ezt a versenyt, a szavazatával hozzásegítheti a győzelemhez.  

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés