Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem szolgáltak ki alkohollal egy 92 éves matrónát

| 2017. 01. 27. | 15:19:00
Nem találják ki, miért!
Nem szolgáltak ki alkohollal egy 92 éves matrónát
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem szolgáltak ki alkohollal egy 92 éves hölgyet brit hölgyet. Az idős asszony egy üveg whiskyért ment be az essex-i Harlow-ban található One Stop Shopba, de anélkül kellett távoznia - írja az offline.hu a TheLadBible.com cikkéra hivatkozva.   

Nem arról volt szó, hogy ne lett volna nála pénz, vagy a hölgy, Diane Taylor bármi más okból ne tudta volna megvenni a választott italt, hanem egész másról.

Az eladólány ugyanis a személyijét kérte, ami épp nem volt a néninél.

Gondolta, ahhoz, hogy leugorjon a boltba, nincs rá szüksége, hiszen 1937-ben volt 18 éves, szóval ezt csak elhiszik már neki ránézésre is… sajnos nem így történt, így Diane Taylor puffogva hazament.

Tény, hogy remekül néz ki a néni, de 18-nál azért többnek látszik

“Először azt hittem, a pénztáros hölgy csak viccel” – mondta, majd felidézte azt a kétségbeesett pillanatot, amikor kiderült: hiába mutat más igazolványt, például a 60 év felettieknek járó buszbérletét, a pénztáros nem fogja engedélyezni számára az alkoholvásárlást. Diane az egész dolgot sértőnek és nonszensznek érzi, a bolt viszont kiállt alkalmazottja mellett – azt mondják, náluk csak személyi igazolvány bemutatásával lehet piát venni, és ez életkortól független dolog.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés