Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Facebookon üzen, keresi elvesztett családját

| 2017. 02. 10. | 11:13:00
A plüssmackó a reptér sztárja lett.
A Facebookon üzen, keresi elvesztett családját
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szívszorító üzeneteket küld a Facebookon egy ír reptéren felejtett plüssmackó. Kis gazdáját keresi Teddy. Nem ritka, hogy a reptereken a gyerekek elejtik kedvenc plüssállatkájukat, és a játékok talán soha többé nem kerülnek vissza gazdájukhoz - írja a Metro cikke nyomán a Faktor.hu.

Az ír Cork reptér csapata azonban lehetetlen küldetésre vállalkozott: visszajuttatja Teddy-t a családjához!

A reptér személyzete nem adta le a talált tárgyak osztályán a rózsaszín plüssmackót, hanem Facebookon indított rendhagyó keresőakciót . Első nap még reménykedve várták egy valószínűleg zokogó kisgyerek szüleinek jelentkezését, Teddy-t pedig állításuk szerint megvacsoráztatták és adtak neki teát is, hogy megnyugodjon. De hiába...

A közel 900-as megosztás ellenére eddig senki nem jelentkezett. De a reptér csapata nem adta fel: második nap már Teddy maga írt segélykérő üzenetet.

Harmadik nap a kissé unatkozó mackó úgy döntött, szórakoztatja kicsit újdonsült barátait és az utasokat, ezért zongorázni kezdett.

Mivel a negyedik napon sem jelentkezett senki Teddy-ért, a plüssállat beállt dolgozni: a csomagoknál segít.

A reptér csapata abban reménykedik, hogy Teddy gazdái épp nyaralnak valahol, ezért nem látták még a szívszorító üzeneteket. Az internet világa azonban felfigyelt a Cork reptér leleményes csapatára: tucatszám kapják a gratuláló üzeneteket a kedves keresésükért. Többen pedig azt kérték, ne hagyják abba Teddy naplóját, még akkor sem, ha a mackó visszakerül a családjához, mert nagyon megszerették a kis történeteket - írja a Metro.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés