Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szökjünk meg az élményfürdőbe!

| 2017. 02. 22. | 11:03:00
Féláron megéri.
Szökjünk meg az élményfürdőbe!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Február 28-án féláron fürdőzhetünk az Aquarius Élményfürdőben! - ez a jó hírünk van szerda délelőttre, ugyanis Nyíregyháza is csatlakozott az országos akcióhoz. 

Lassan magunk mögött tudhatjuk a hosszú és dermesztő telet, így mi sem lehet jobb kikapcsolódás, mint egy élményfürdőben lubickolni és megmártózni kicsit a nyárban - ezzel a gondolattal invitálja a Szabolcsihír olvasóit is a fürdőbe jövő kedden Podlovics Lajos, a Sóstó-Gyógyfürdők Szolgáltató és Fejlesztő Ztr. marketing vezetője.

A Magyar Fürdőszövetség idén február 28-ára szervezett „Szökjön ki egy fürdőbe!” címmel nagyszabású akciót, melyhez az ország számos fürdője közt a nyíregyházi Aquarius Élményfürdő is csatlakozott.

Az akció keretében kicsik és nagyok egyaránt 50 százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe az élményfürdő fürdőszolgáltatásait, illetve a belépéskor előre megváltott szaunajegyek árából is biztosítják a kedvezményt ezen a napon. Külön jó hír, hogy az akció mind a nyíregyházi, mind a nem nyíregyházi vendégek számára elérhető.

Remek alkalom ez a fürdőzés szerelmeseinek, hogy kedvenc kikapcsolódásuknak hódoljanak, a gyermek- és kalandvilág nyújtotta családi élmények mellett a kiváló gyógyvíznek köszönhetően mindenki feltöltődhet, és újult erővel vághat neki a tavasznak - tette hozzá Podlovics Lajos.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés