Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Torkos csütörtök - idén már nem szervezik meg

| 2017. 02. 23. | 15:38:00
Azért érdemes érdeklődni a kedvenc éttermünkben.
Torkos csütörtök - idén már nem szervezik meg
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Magyar Turisztikai Ügynökség idén már nem szervezi meg a torkos csütörtököt. Ettől függetlenül az éttermek adhatnak 50 százalékos kedvezményt március 2-án - írja a kisalföld.hu-ra hivatkozva az alon.hu.

A programot 2006-ban indítottak útjára. Az utóbbi években a lap szerint kifulladt a kezdeményezés, de nem emiatt nem lesz idén, hanem azért, mert a Magyar Turizmus Zrt. regionális és külföldi hálózatát felszámolták tavaly. Így gyakorlatilag "elfogytak" a munkatársak, akik korábban felügyelték a rendezést, kezelték a központi honlapot.

"Évente 35-40 turisztikai akciót bonyolítottunk le a Nyugat-Dunántúlon. Torkos csütörtök került a leginkább reflektorfénybe, de voltak más fontos szakmai sikereink is. A négynyelvű katalógusból évi 15 ezer fogyott, cseh utazási irodáknak több ezer szálláshelyet értékesítettünk  a termálfürdők közelében" - mondta a kisalföld.hu-nak Tama István, a Magyar Turizmus Zrt. korábbi regionális marketing igazgatója.

Az alon.hu rövid internetes keresés után talált olyan Vas megyei éttermet, amely megszervezi a Torkos csütörtököt; érdemes tehát az egyes vendéglátóhelyek weblapjain, közösségi oldalain tájékozódni, bár - teszik hozzá - az utóbbi években a megyében is drasztikusan csökkent a résztvevő éttermek száma.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés