Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hüvelyfiatalító tablettát fejlesztenek Debrecenben

| 2017. 03. 18. | 09:42:00
Két év múlva recept nélkül kapható majd.
Hüvelyfiatalító tablettát fejlesztenek Debrecenben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Debreceni és az amerikai East Virginia Egyetem szakemberei egy közös, kétéves kutatási projektet is elindítottak, melynek keretében alapkutatást és klinikai vizsgálatokat is terveznek.

Hamarosan

– A férfiaknak szánt potencianövelő tabletták megjelenése óta a változó korban lévő nők körében felmerült az igény az úgynevezett „hüvelyfiatalító” készítményekre. A Debreceni Egyetem szakembereivel egy olyan alternatív, hormonmentes hüvelyregeneráló készítményen dolgozunk, mely várakozásaink szerint két éve belül, recept nélkül kapható lesz – árulta el Takács Péter. 

A professzor hozzátette: a kipróbáláshoz közeli állapotban van egy olyan komplex étrend-kiegészítő is, amely a szülés után megsérült kismedencei izomzat helyreállításában segít a kritikusnak számító első hat hónapban. A klinikai vizsgálatokban résztvevő nőknél egyszerűen, fájdalommentesen nyomon tudják követni az izmok, kötőszövetek állapotát, egy úgynevezett Mona Lisa Touch nevű készülékkel. Ez az egyik legmodernebb hüvelyi lézertechnika, melyet első alkalommal használnak a Klinikai Központban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés