Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A megkéselt anya visszavárja a kilencedikről kiugrott fiát

| 2017. 05. 24. | 16:54:00
Nem ez volt az első öngyilkossági kísérlete.
A megkéselt anya visszavárja a kilencedikről kiugrott fiát
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egyik pillanatban még nyugodtan beszélgetett szeretteivel, a másikban már késsel támadt anyjára és lánytestvérére Mocsár Attila (24), mielőtt a mélybe vetette magát lakásuk 9. emeleti erkélyéről - írja a Blikk.

A fiatal, bár nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, túlélte a zuhanást. Sőt, mint édesanyja elmondta, Attila végig eszméleténél volt.

– Kiment a konyhába, majd visszajött egy késsel, és nekünk jött – elevenítette fel a borzalmas pillanatokat Mocsárné Kóka Éva. – A lányom ordított, hogy „anyuka, szaladj!” Én kirohantam a lépcsőházba, lefutottam a hetedikig, ott vártam, hogy a lány is utolérjen. Aztán együtt menekültünk be a liftbe. Az asszonynak szerencséje volt: a fiú egy tompa kést kapott fel, így ő néhány karcolással megúszta a támadást. Lánya azonban nem tudott olyan gyorsan elszaladni, őt több mély vágás is érte.

A fiú túlélte a zuhanást, de nagyon súlyosak a sérülései

Mire a két nő kiért az épületből, Attila már a földön hevert. Egy tujára esett, ami felfogta a becsapódás erejét.

Anyja szerint a fia komoly pszichés betegséggel (skizofrén) küzd és drogozott is, nem ez volt az első öngyilkossági kísérlete. Anyja szerint a herbál elvonási tünetei vezettek a késeléshez.

A fiú már átesett egy 11 órás műtéten, de még továbbiak várnak rá, eltört a gerince, mindkét bokája és a tüdeje is sérült. Valószínűleg élete végéig ápolásra szorul, de anyja mellette lesz és vigyáz rá, visszavárja.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés