Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ön szerint is ezek az ország legjobb szállodái?

| 2017. 05. 16. | 21:35:00
A szállodák egész éves munkáját értékelő díjat 12. alkalommal adták át kedden Budapesten.
Ön szerint is ezek az ország legjobb szállodái?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda kapott Aranynap-díjat kiemelkedő színvonalú szolgáltatásaiért 2016. évi teljesítménye alapján. A rendezvényszervező Day Holiday Kft. a megrendelők és a rendezvények résztvevőinek visszajelzései alapján értékeli és díjazza minden évben a legjobb szállodákat.

A legjobb háromcsillagos konferencia szálloda 2016-ban az ibis Styles Budapest Center, a legjobb négycsillagos budapesti konferencia szálloda pedig az Aquaworld Resort Budapest superior. Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája a Vital Hotel Nautis superior, a legjobb ötcsillagos konferencia szálloda a Hilton Budapest lett.

A legígéretesebb 2016-ban megnyitott szálloda a négycsillagos Hotel Yacht Wellness & Business Siófok.

A legjobb wellness szolgáltatásokat nyújtó hotel díjának odaítélésében a Turizmus Trend olvasói is segítséget nyújtottak szavazataikkal. Magyarország legjobb wellness szállodája 2016-ban a Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda.

A magyar tulajdonú Day Holiday Kft. több mint húszezer rendezvény és több mint félmillió vendég tapasztalata alapján ítéli oda a díjakat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés