Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A halálból hozták vissza a babát

| 2017. 07. 28. | 17:15:00
Az anyuka a mentőknek köszöni gyermeke életét.
A halálból hozták vissza a babát
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán találtuk egy nyírkarászi édesanya levelét, melyben köszönetet mond kislánya megmentőinek:

"Szeretnék köszönetet mondatni a baktalórántházi mentő párosnak, M. Szabolcsnak és U. Lászlónak, továbbá a kisvárdai mentőknek M. Tibornak és K. Sándornak - kezdődik a levél.

Majd így folytatódik:

"Teljes tisztelettel és a legnagyobb köszönettel szeretném köszönni, azt a napot mikor a 2. hónapos koraszülött babámnak új életet adtak. Köszönöm a csapatmunkát!!! Az együtt küzdött perceket a lányom életéért. A precíz, gyengéd mozdulatokat, a szebbnél - szebb szavakat.

Nagyon kedvesek és aranyosak voltak! Mára már kislányom egészséges, erős baba. Köszönöm nektek. A legnagyobb boldogságot hoztátok vissza az életembe!!!"
Tóth Ani

A Szabolcsihír megkereste az édesanyát, aki érdeklődésünkre elmondta:

– Kislányommal hat hét után kerültünk haza a koraszülött osztályról. Egy hétre rá történt, hogy azt vettem észre, a baba nem lélegzik. Azonnal hívtam a mentőket, akik nagyon gyorsan a helyszínre éreztek.

– Gyakorlatilag a halott kislànyom újraélesztéséért szàjból orrba-szàjba lélegeztették és szívmasszást végeztek. Stabil keringése illetve légzése visszatérését követően folyamatos oxigént igényelt gyermekem, ezzel stabilizálták az állapotát. Folyadékpótlást is végeztek, majd monitorral megfigyelték. Ezt követően a nyíregyhàzi koraszülött mentőautóban elszàllítottàk a gyermek intenzív osztályra.

Hála Istennek, màra màr semmi baja - a mentősöknek köszönhetően. A gyors érkezésük, beavatkozásuk sokat számított - tette hozzá végezetül a kétgyermekes anyuka.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés