Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Oscar-díjas tanár nyáron is példát mutat

| 2017. 07. 14. | 14:46:00
Rendszeresen összejönnek a hatodikosok
Az Oscar-díjas tanár nyáron is példát mutat
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Oscar-díjas nyíregyházi tanár a nyári szünetben sem hazudtolja meg önmagát. Roma Ádám rendszeresen szervez programokat, találkozókat az osztályának, így a hatodik bések remekül töltik a szünidőt.

Az újabb nyári találkozásra az apropót a borbányai Petőfi iskola 6. b osztályának a szalonnasütés adta, mert akkor kevesebb idő jutott focira, így ígéretét betartva Roma Ádám osztályfőnök egy focis délelőttre hívta őket július 11-én. Jöttek persze a lányok is, ők a kártyázás, társasjáték és szókirakó mellett figyelték a mérkőzést. Az előző napi eső nyomai a kapu két előterében meg is látszott, de hála egy seprűnek és a szorgos munkának hamar minimalizálták a víz mennyiségét.

Erre az eseményre is hívott vendégeket Roma Ádám, méghozzá két Bozsik Akadémiás fiatalt, Boda Balázst és Károlyi Richárdot, hogy emeljék a nap fő eseményének színvonalát.

A két félidő között érdekes és hasznos tanácsokat meséltek a srácok a foci hátteréről, küzdelmeiről, hogyan válhatnak jó sportolókká később a gyerekek. Így a diákok a futball gyakorlati része mellett sok hasznos információkkal is gazdagodtak.

- Az izgalmas derbi 17-16-os végeredménnyel zárult, kellemesen elfáradtunk, jól éreztük magunkat. Balázs és Richárd jelezték máskor is szívesen eljönnének, ennek csak örülünk mindannyian - mesélte az élményeket az Oscar-díjas pedagógus.

A visszajelzések alapján, a gyerekek örömmel találkoznak nyáron is osztálytársaikkal és várják a következő lehetőséget - tette hozzá Roma Ádám, így aztán örömmel vettek részt elmúlt szombaton a Tokaji kerékpárút tesztelésén a Zöld Kerék Alapítvány felhívására.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés