Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tokajig gurultak a zöldkerósok

| 2017. 07. 10. | 18:17:00
Élvezték az új utat.
Tokajig gurultak a zöldkerósok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gurultunk rajta, teszteltük, kitűnőre vizsgázott - kezdi bneszámolóját a szombati kerékpárútról Kovács Ilona Klára.

A Zöld Kerék Alapítvány népes csapattal indult az új kerékpárúton Nyíregyházáról Tokajba. A résztvevők régi vágya teljesült, a királyi borok városáig vidáman kerekezhettek aszfalton, biztonságban.

Fantasztikus érzés biztonságos körülmények között bicajozni, ezt a csapat összetétele is bizonyította, mert háromgenerációs családok, nagyszülők, szülők, unokák is bátran elindultak velünk. Az úton kiépített pihenők is elkészültek, csöppnyi szépséghibájuk, hogy nincs fedett részük, ami védelmet nyújthatna az esők ellen - írja Kovács Ilona.

Viszont aki szemfüles volt, észrevehette a pihenőkben kiragasztott reklámot, amiből megtudták, hogy a Tutajosban, a rakamazi Tisza-parton minden bicajost szeretettel várnak egy hideg szódával! A két város közelsége kellemes mozgást biztosít és Tokajban számtalan további program közül válogathatnak. A csapat a hajózást választotta a Bodrogon, ami szintén nagy élmény volt.

Évekkel ezelőtt mindenféle fórumon szóvá tettük, hogy jó lenne egy biztonságos kerékpárút. Álmunk valóra vált, kicsik és nagyok, országútisok és montisok vidáman gurulnak az aszfaltcsíkon. Reméljük, hogy a lelkesedés továbbra is megmarad, és ezután bátrabban indulnak hosszabb útra is a biciklizést kedvelői! - zárta gondolatait a Zöld Kerék Alapítvány krónikása.

További képek a galériában

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés