Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Borzasztó tragédia! Kettévágta a lift

| 2017. 08. 21. | 11:09:00
Vizsgálják, hogy történhetett.
Borzasztó tragédia! Kettévágta a lift
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Meghalt egy 26 éves nő vasárnap egy sevillai kórházban, miután kettévágta egy lift – jelentette helyi sajtó, mely alapján a 24.hu írta meg, hogy Rocío Cortés Núñezt egy császármetszéses szülés után vitték a szülészetre, amikor a baleset történt. A beszámolók szerint egy hordágyon tolták be egy liftbe, amikor a felvonó váratlanul elindult felfelé, és a teste beszorult.

A nőt szombaton vitték be a de Valme kórházba és vasárnap délelőtt, császármetszéssel adott életet harmadik gyermekének. A szülés után, nagyjából délután fél 3-kor egy hordágyon vitték a második emeltről a harmadikra. Amikor elkezdték betolni a liftbe a gyermekével együtt, a felvonó ajtaja kétszer is becsukódott, majd kinyílt.

Ekkor a hordágyat toló kórházi dolgozó úgy döntött, hogy egy másik liftet választ, de a felvonó nyitott ajtók mellett elindult felfelé, beszorítva a nő testét. A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a fejénél beszorult nőt a felvonó végül kettévágta. A tűzoltóknak két órába telt, mire a holttestét ki tudták szabadítani. Az újszülöttet egy gyermekkórházba szállították.

Az andalúziai egészségügyi miniszter szerint a felvonót rendszeresen ellenőrizték, legutóbb augusztus 12-én, és a szakértők mindent rendben találtak. A hatóságok vizsgálatot indítottak a baleset okainak kiderítésére.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés