Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Dicséretes volt a nyíregyházi szervezés

| 2017. 08. 30. | 17:31:00
Elismerték az országos polgárőrnap közreműködőinek munkáját.
Dicséretes volt a nyíregyházi szervezés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szerdán délelőtt értékelték a XXIII. Országos Polgárőr Nap rendezvényét Nyíregyházán, a Városházán. Az eseményt követően a szervezésben nyújtott kimagasló tevékenységéért 23 ember részesült elismerésben, köztük Gerebenics Károly tű. alezredes, a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője és Toldi András tű. őrnagy, a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság parancsnoka.

Dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke értékelte az országos rendezvényt, amelynek júniusban a nyíregyházi repülőtér adott otthont. Az eseményen Pintér Sándor belügyminiszter mellett több országos vezető, így a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgató-helyettese is részt vett.

A Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tűzoltási és műszaki mentési bemutatót tartott a rendezvény résztvevőinek, emellett pedig a programok lebonyolításához különböző eszközökkel segítették az országos találkozót.


Dr. Túrós András a szerdai értékelőn megköszönte Nyíregyháza városának és a rendvédelmi szerveknek, valamint a további közreműködőknek is a szervezésben nyújtott kiemelkedő segítségét, majd Dr. Kovács Ferenc polgármesterrel együtt átadták a huszonhárom közreműködőnek járó elismerést. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság részéről Gerebenics Károly tű. alezredes, a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője és Toldi András tű. őrnagy, a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság parancsnoka érdemelte ki az elismerést.
 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés