Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Játékot keress, ne kifogást Nyíregyházán is

| 2017. 12. 04. | 11:41:00
Beteg, nehéz sorsú gyerekeket lepnének meg az ünnepen.
Játékot keress, ne kifogást Nyíregyházán is
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az idén is elindult magánszemélyek kezdeményezésére a „Játékot keress, ne kifogást!” elnevezésű akció, melynek keretében karácsonyi játékgyűjtést szerveznek magyarországi beteg gyermekeknek, továbbá alapítványoknak, kórházaknak és iskoláknak. Várják jó szándékú segítők csatlakozását, hogy minél több helyen legyen igazi ünnep a Karácsony!

Már 5 éve szervezzük meg lelkes segítőinkkel az akciót, ebben az évben több magyar és külföldi városban is zajlik párhuzamosan a gyűjtés. Tavaly egy kisteherautónyi játékot kaptak a gyerekek – avatott a részletekbe Kováts Viktor, az egyik nyíregyházi szervező,

aki hozzátette: köszönettel fogadunk új vagy használt játékot, LEGO-t, társasjátékot, könyveket, puzzle-t, babajátékot, számítógépet (alapítványoknak és iskoláknak), tabletet (alapítványoknak és iskoláknak).

Nyíregyházán a Nyitott Ház Anya- Gyermeksegítő Otthon, a nyírszőlősi lakásotthonok és a Magdaléneum Gondozó Otthon lakóit szeretnék megajándékozni.

Az esemény Facebook oldalán – https://www.facebook.com/events/534789610204306/ - váruk a segítők, adományozók jelentkezését, csatlakozását, illetve a 06-70-425-0408-as telefonszámon jelentkezhetnek, érdeklődhetnek a leendő adományozók.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés