Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Neve fogalom, a nyíregyházi varrónő kollekcióiért külföldi szalonok versengenek

| 2017. 12. 19. | 19:02:00
Milyen volt 2017, mit vár 2018-tól? - erről kérdeztük Rabócsi Renátát.
Neve fogalom, a nyíregyházi varrónő kollekcióiért külföldi szalonok versengenek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közeledik az év vége, ilyenkor legtöbben számvetést készítünk, mi volt jó, mi volt rossz az elköszönő évben, mi az, amit emlékül viszünk magunkkal 2018-ra. És persze már tervezzük az új évet, mit szeretnénk, mit várunk a hamarosan induló 2018-tól.

Ismert embereket - alkotókat, művészeket, közéleti személyiségeket - kérdeztünk, kérdezünk arról, milyen volt az ó-, s szerintük milyen lesz az új év. Elsőként Rabócsi Renátát, a lassan világhírű nyíregyházi varrónőt, aki elnyerte a szakmája nagykövete címet, kollekcióiért pedig már külföldi szalonok versengernek.

– A képzeletbeli mérlegre téve 2017 jó és rossz történéseit, összességében a sikerek vagy a kudarcok voltak többségben?
– Csak sikerek értek 2017-ben.

– Mi volt a legfontosabb esemény Ön számára 2017-ben?
– Sok fontos esemény volt ebben az évben, de a legfontosabb a spanyol üzlet. Mallorca szigetén nyílt egy exkluzív szalon, amely kizárólag RABOCSI ruhák értékesítésével foglalkozik.

– Hozott-e jelentős fordulatot 2017 az életében?
– Igen. Jelentősen megemelkedett a kereslet a ruháim iránt. Ebben az évben fantasztikus szerződéseket kötöttünk viszonteladókkal. Az ország több pontján elérhetőek a ruháim. Egyre többen elismerik és keresik a munkáimat.

A 2017-es X-Faktor leginkább a RABOCSI ruháktól csillogott. A Viasat3 "Luxusfeleségei" is az én ruháimat választották. A szilveszteri pompás megjelenést is sok műsorban a RABOCSI ruhák biztosítják. Radics Giginek a 2017-es Dal minden fordulójára én terveztem a színpadi showruháját és az egyik idei klipjében igazi hercegnővé változott ruhámban.

Hírességek ruháimban jelentek meg a Story-, a Glamour gálán, de most a Cometen is Kollányi Zsuzsi RABOCSI ruhában vette át a legjobb klipért járó díjat. Nem újdonság, hogy a királynők is az én ruháimat viszik világversenyekre,

Ezek színes fordulatok, bár nem a forgás, inkább az emelkedés a cél. A hölgyek érdeklődése mindenesetre emelkedik a ruháim iránt. Egyre többen szeretnék életük legfontosabb pillanatait RABOCSI ruhában átélni. Valószínű az eddig leírtakból azok számára is egyértelmű lett, akik eddig nem ismertek, hogy egyedi alkalmi és menyasszonyi ruhák készítésével foglalkozom.

– Történt-e olyan dolog, amit szívesen kihagyott volna?
– Nem.

– Hol, kikkel tölti az ünnepeket?
– Ünnepek előtt még egy napon a budapesti üzletben fogadom a vendégeimet. Nagyon fontosnak érzem a személyes kapcsolatot, és a vendégeim is igénylik egy-egy ruha kiválasztásakor a segítségemet. A szentestét a családommal töltöm. Minden évben nagyon várom az év végét, ez az egyetlen része az évnek, mikor rá tudom venni magam a pihenésre. Nehéz megállni és megtenni, hogy két ünnep között ne dolgozzam, de nagyon igyekszem ilyenkor kikapcsolni, pihenni, szórakozni. Karácsony másnapjától, január másodikáig, csak a család és a barátok töltik ki a napjaimat.

– Szokott-e újévi fogadalmat tenni?
– Nem, de lehet, kellene. Ha teszek, akkor az lesz: úgy osztom be az időm, hogy a munka mellett több jusson a családomra és magamra.

– Mit vár 2018-tól?
– További fejlődést várok. Tárgyalások folynak újabb üzletek nyitásáról ország- és világszerte. Rengeteg új tervünk van, nem bízzuk a véletlenre a sikereinket.

Szeretnék az alkalmi ruhák mellett az utcai viseletben is maradandót alkotni, hogy a nők minden nap átélhessék a RABOCSI ruhákban, hogy nőnek lenni jó.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok mindenkinek!

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés