Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szívdöglesztő az új ruhában ez a mentőápoló

| 2018. 01. 19. | 14:52:00
Le is fagyott a rendszer, annyian akarták látni.
Szívdöglesztő az új ruhában ez a mentőápoló
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztálya meglepetten tapasztalta, hogy a hétfői sajtótájékoztató után tucatnyi olvasói levél érkezett hozzájuk.

A levélírókat azonban nem kifejezetten az új, aznap bemutatott mentőautók vagy munkaruha érdekelte, hanem a mentőápoló, aki belebújt az új mentős kabátba, hogy bemutassa azt.

Az érdeklődés tovább fokozódott, amikor másnap bajtársunk ismét feltűnt egy videóban is - írták a mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Az OMSZ email fiókját ellepték a kérdések, hogy szingli-e, hol lakik, hol találkozhatnak vele. Sőt! Akadt, aki nem teketóriázott és egyből azonnal randira hívta Tóth Róbert bajtársukat.

A mentőst egy modellügynökség is megkereste, de egyelőre mindkét lehetőséget elutasította a fiatal ápoló, akit még a Markó utcai Mentőpalotánál is felkerestek, hogy közös fotót kérjenek tőle.

Nem csoda, hiszen a jóképű mentős valóban sok nő ideálja lehet. Magas, borostás, és még egy 24 órás műszak után is mosolyog.

Ő azonban úgy fogalmazott:

„Inkább az életmentésben elért eredmények, mintsem külső jegyeim alapján minősítsenek. nekem ez ezerszer fontosabb!"

Hozzátette: „több ezer kollégám viseli majd ezt a ruhát rajtam kívül, remélem épp olyan jól fog állni nekik is, mint nekem!”

Róbert nem ájult el a hirtelen jött rajongástól, továbbra is szerényen, és szorgalmasan végzi segítő munkáját.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a hétfői sajtótájékoztatón beszélt az új mentő munkaruhák beszerzéséről. Közölte, hogy az elkövetkező hónapokban az összes kivonuló mentődolgozó új ruhát kap, melynek mintadarabját a sajtótájékoztatón be is mutatták.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés