Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Európa legszínvonalasabb cirkusza érkezik Nyíregyházra

| 2018. 03. 30. | 22:45:00
Visszatérő vendégeink immár.
Európa legszínvonalasabb cirkusza érkezik Nyíregyházra
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Van-e még valaki Nyíregyházán, aki ne hallott volna a Magyar Nemzeti Cirkuszról? Aki még nem járt az előadásukon? Ha van, akkor április 5-től a nézőtéren a helye. Ki pedig már látta ezt a szenzációs társulatot fellépni, azt is tudja, ahányszor csak Nyíregyházán megfordul a Magyar Nemzeti Cirkusz, annyiszor mutat be teljesen új műsort.

Európa legszínvonalasabb és legizgalmasabb cirkuszműsorára várják a nézőket április 5-8-ig, csütörtöktől vasárnapig a Bujtosi Városligetben.

A Magyar Nemzeti Cirkusz 2018-ban tartja 24. turnéját Magyarországon. A visszatérő nézők már tudják, hogy minden évben vadonatúj világszínvonalú műsorral járja az országot a társulat, a világ legjobb artistáinak vendégszereplésével.

Az idei 42. Monte-Carloi Nemzetközi Cirkuszfesztiválon elért hatalmas magyar siker adott ihletet Ifj. Richter Józsefnek az idei műsor címéhez, ahol a legendás Arany Bohóc díjat a szakmai zsűri Richter Józsefnek és csapatának ítélte. Az országos turné során mi más is lehetne a cirkusz célja, minthogy népszerűsítse a magas színvonalú cirkuszi műsort, így olyan műsorszámokat szerződtet le évről-évre cirkusz, amelyek a világ valamilyen rangos rendezvényén kimagasló szakmai eredményeket és közönségsikereket értek el.

Kuponportálunk, a Kuponlap.hu jóvoltából ezúttal is kedvezményesen juthat belépőjegykhez.

Kattintson az ajánlatért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés