Hirdetés

Ezrek választották a fürdőzést az első nyári hétvégén

Szabolcsihír

2018.06.04. 11:16

Ezrek választották a fürdőzést az első nyári hétvégén
Élmények tömkelege várja a fürdőzőket (Fotó: sostort.hu)

Mostantól szabad a strand!

Hirdetés

Közel négyezer vendég fordult meg a hétvégén Nyíregyházán, a sóstói Parkfürdőben - tudta meg a Szabolcsihír Podlovics Lajostól, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. értékesítési vezetőjétől.

A strand június 2-án nyitott, tehát ez volt az első olyan hétvége, hogy a létesítmény valamennyi szolgálaltatását és medencéjét igénybe vehették a vendégek, hiszen az Aquarius élményfürdő egész évben nyitva tart.

Sajnos, az időjárás nem volt túlságosan kedvező a strandolásra (vasárnap borongós, esős volt), de így is többen jöttek fürdőzni a nyitásra, mint tavaly.

A hétvégén a 10 éven aluli gyermekeknek akcióval kedveskedtek, ők ingyen léphettek be a fürdőbe. Közel 500-an éltek is a lehetőséggel.

Ugyancsak a fiatalabb korosztálynak szóló ajánlat, hogy a jövő hét végéig az osztálykirándulás alkalmával a diákcsoportok fejenként 1000 forintos belépővel jöhetnek fürödni Nyíregyházára, a Parkfürdőbe, ha előzetesen regisztrálnak a sostort@sostort.hu e-mail címen.

Mint megtudtuk, néhány éve indították el ezt az akciót, amely egyre népszerűbb, máris több ezren regisztráltak. Elismerésnek számít, hogy a kezdeményezést a Magyar Fürdőszövetség is felvette a programjai közé.

Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés